Traductor

dijous, 19 de desembre del 2013

Pissarra Digital Interactiva (PDI)

La Pissarra Digital Interactiva o PDI, és una eina molt moderna que a poc a poc està substituint a  la pissarra tradicional i també a la digital.



La pissarra digital és aquella que podem veure el contingut d'un ordinador a través d'un projector, però no podem interactuar ni manar ordres a l'ordinador des d'aquesta. En canvi, des de la pissarra digital interactiva si que es pot, es pot afegir més tecnologia sense canviar la metodologia.

Algunes possibilitats d'aquesta pissarra és que es poden construir mapes conceptuals (tant el mestre com els alumnes ja que és molt fàcil). Aquests mapes es construeixen a partir del NOTEBOOK, que és el programa estrella d'aquesta pissarra. És una aplicació que ens baixem a l'ordinador que sembla una mena de PowerPoint ja que es poden preparar diapositives i passar-les. També es poden crear jocs.
Aquesta aplicació és tan fàcil que els alumnes també la poden fer servir.

Després de baixar-me l'aplicació, vaig veure que realment era molt senzilla i vaig pensar que a m'hagués agradat de petita poder treballar amb aquestes pissarres a la classe.
Amb el Notebook, he pogut crear mapes conceptuals molt senzills els quals he adjuntat en diversos treballs de la universitat com per exemple:

A continuació us adjunto un enllaç en el qual trobareu un joc d'endevinalles molt interessant i divertit per treballar amb nens. Però recordeu que només hi podreu jugar si teniu l'aplicació Notebook descarregada en el vostre ordinador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada