Traductor

dilluns, 23 de desembre del 2013

Exposicions

Les dues exposicions més importants del mòdul de Processos i contextos educatius II han estat la d'Identitat i Territori i la del Bon comunicador.

Identitat i Territori

La Mireia i jo vam escollir fer aquest treball sobre les escoles rurals. El nostre objectiu era donar a conèixer i investigar també per al nostre propi coneixement aquest tipus d'escoles que, tot i que no se'n parla massa d'elles, són més usuals del que ens pensem.
En aquestes escoles, sovint, utilitzen una metodologia molt més interessant que la de les escoles urbanes ja que treballen molt per projectes per potenciar les capacitats de tots els alumnes tot i que tinguin edats diferents. 

Per realitzar aquest treball vam haver de seguir uns passos:
  1. Escollir un tema.
  2. Definir l'objectiu.
  3. Fer una bona estructura.
  4. Investigar.
  5. Fer una petita part pràctica, (en el nostre cas van ser unes entrevistes que vam gravar a uns exalumnes d'escoles rurals.
Amb aquest treball vam aprendre molt i, personalment, em va entusiasmar fer-ho d'aquest tema ja que m'ha canviat totalment la imatge que tenia d'aquestes escoles i crec que són del tot recomanables.
A continuació us penjaré la nostra presentació del treball amb el programa "prezi".



Bon comunicador

Un altre bon treball va ser el del bon comunicador. En aquest treball ens van plantejar trobar una persona que per a nosaltres fos un bon comunicador. Entre totes les participants del grup vam decidir fer el treball sobre l'Òscar Dalmau. Les pautes a seguir per a fer el treball varen ser:
  1. Escollir el bon comunicador.
  2. Fer una estructura.
  3. Fer un anàlisi.
  4. Fer la presentació amb el programa "pearltrees".
Per fer l'anàlisi sobre l'oratòria de l'Òscar Dalmau vam haver de tenir en compte tot el que vam aprendre amb el llibre Com parlar bé en públic i aplicar-ho.

Va ser una mica difícil fer la presentació amb aquest programa perquè era totalment nou per a totes les participants del grup, però estic satisfeta perquè ha estat una manera de conèixer una altra manera de fer presentacions i, com diuen els avis, el saber no ocupa lloc!

Oscar Dalmau in null (amandafp)

Cultivate your interests with Pearltrees for Android



Però si com jo, teniu algun problema referent a la utilització d'aquest programa, mireu aquest tutorial que us explicarà pas a pas el que heu de fer. Bona sort i endavant!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada